Rockwool

ROCKWOOL® is leverancier van duurzame, efficiënte steenwol isolatieproducten en -systemen voor de complete gebouwschil. ROCKWOOL steenwol isolatie beschermt gebouwen tegen warmteverlies en vergroot zo het thermisch comfort. Daarnaast biedt ROCKWOOL steenwol isolatie vier belangrijke voordelen: het is duurzaam, brandveilig, vermindert geluidshinder en heeft een lange levensduur.

Create and Protect

‘Create and protect’ is onze basisfilosofie: wij creëren efficiënte en esthetische oplossingen die gebouwen beschermen tegen het milieu en het milieu tegen de impact van gebouwen. Onze oplossingen en services maken het mogelijk duurzame gebouwen en woningen te creëren die zorgen voor comfortabele woon-, werk- en leefomstandigheden. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: van idee tot en met realisatie denkt ROCKWOOL mee.

Onderdeel van ROCKWOOL Group

ROCKWOOL Benelux maakt deel uit van de in 1937 opgerichte ROCKWOOL Group: de grootste leverancier van steenwol oplossingen wereldwijd. Binnen de ROCKWOOL Group zijn ruim 10.500 mensen werkzaam in meer dan 30 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd In Denemarken, nabij Kopenhagen. Naast duurzame isolatieproducten en -systemen voor energie-efficiënte en brandveilige gebouwen levert de ROCKWOOL Group steenwol oplossingen voor onder meer industriële toepassingen, glastuinbouw, petrochemie en scheepsbouw.